entrylerde sürekli yazar nicklerinin adı geçmesi

bana göre sözlüğün amına koymaktır. bir kere yapılır ama ikiye üçe çıkınca işin rengi değişiyor. sözlük fazla kişiselleşiyor ve ayrımcılık doğurabiliyor. üç beş kişiye yazmıyoruz sonuçta. formata uygun olsa bile forum vari olması irrite edici oluyor çoğu zaman.biraz ciddiyet.

göte giren icatlar

fatih parkı

4 ayrı noktasında su 75 kuruştur hatta sultan ahmette gidince 1 tl gidiyor bu yüzden ordan su almıyorum .

k.i.b. insanı

görüstügü, konustugu, yazistigi her insana, sanki bu sözü söylemese karsidaki insan " kendi kendini sikerek öldürecek" mis gibi bir hissiyatla ve sorumluluk anlayisiyla yaklasan insan modelidir.
he amk he, sen söylemesen ben kendime kötü davranip, agzimi burnumun kiricam..

karpuzsever

bu yavru ayıcan zirvelere de katılırmış, aman da aman. çok şaşırttı beni ama bir o kadar da mutlu oldum sarıldığıma, tanıştığıma, öpüştüğüme. o vapuruna söyle daha geç saatlerde dönsün burdan o tarafa. doyamadım ki, iki muhabbet edemedik. yine bekliyorum mutlaka.

ayol vs lan

sokakta lan, yatakta ayol olarak yer alan versus.

firuzağa hamamı

kadınlar hamamıdır,but gullüm atılır.

erkeksi olayım derken recep ivedik olmak

komik duruma düşmektir.
geyler kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar.

minimalizm

şu anda içinde olduğum akım. her şeyi basit yaşayasım var. karmaşıklık göz yoruyor.

vücudu kıllı olan erkeğin maruz kaldığı durum

http://ayisozluk.com/lnk/af853c

digimon

her ne kadar yayınlandığı dönem pokemonun gölgesinde kalsa da çok sevdiğim bir animedir. hatta pokemon mu digimon mu diye sorduklarında yüzde 5lik dilimin * içerisine girip digimon derdim hep. yani o derece severdim. jenerik müziği çok iyidir insanı gaza getirir. bi de mimi diye bi karakteri vardı bu animenin. insana saç baş yoldurtur cinsten bir karakterdi. ne üzmüştü zamanında kendini de digimonunu da. aklıma öyle kaydetmisim bu kızcağızı. benim favorilerim taichi ve sora idi. hatta çocukluk aklımla nolur bunlar sevgili olsun evlensin diye dua ederdim * bi de matt diye bi çocuk vardı allahım nasıl cool bi karakterdi o. çok cooldu gıcık olurdum ama severdim. ayy susar mısın gerizekalı çocukluğum geçiyor şu an gözümün önünden. ağlayıp geliyorum ühühühü.